Σελίδες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είμαστε διαθέσιμοι να υπηρετήσουμε την επικοινωνία, καλόπιστα και εποικοδομητικά.
Επικοινωνήστε μαζί μας:
webmaster@sitesnblogs.com

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Πώς επηρεάζει η… οθόνη τις διατροφικές μας συνήθειες

Τετάρτη 03 Αυγούστου 2011

Πώς επηρεάζει η… οθόνη τις διατροφικές μας συνήθειες



Ο υπολογιστής αποτελεί πλέον κομμάτι της καθημερινής μας ζωής και έχει επηρεάσει σε βάθος μία από τις βασικότερες ανάγκες μας: το φαγητό. Αυτό συμβαίνει περισσότερο στις ηλικίες των παιδιών και των εφήβων και σύμφωνα με έρευνες, η υπερβολική παρακολούθηση τηλεόρασης και η χρήση του υπολογιστή συνδέονται άμεσα με την αύξηση του ρυθμού των υπέρβαρων παιδιών και εφήβων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του μήλου

Το μήλο ανήκει στην οικογένεια των Ροδοειδών (Rosaceae) και είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα και ευρύτατα καλλιεργούμενα φρούτα. Το φρούτο ωριμάζει το φθινόπωρο. Είναι, λοιπόν, η κατάλληλη εποχή για να απολαύσουμε τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία μας.

Οι πατάτες κατ’ εξοχήν υπεύθυνες για τα περιττά κιλά

Η καθημερινή κατανάλωση πατάτας σε οποιαδήποτε μορφή, αλλά κυρίως τηγανητής ή «τσιπς» (πατατάκια), μπορεί να αυξήσει σημαντικά το σωματικό βάρος σε βάθος χρόνου, σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα.
Σε σχέση με τα αναψυκτικά, τα γλυκά και τα παγωτά, οι πατάτες και τα πατατάκια είναι ακόμα πιο «ένοχοι» για τα παραπανίσια κιλά.



Αδυνάτισμα = καύσεις

Μέχρι σήμερα και μετά από τόσες αυτοσχέδιες προσπάθειες να χάσουμε βάρος και αρκετές δίαιτες που δοκιμάσαμε, από τη φίλη μας, από κάποιο περιοδικό ή από κάποιο μη καταρτισμένο επιστήμονα, ταυτίσαμε την έννοια της δίαιτας με τη λέξη λιμοκτονώ.

Γυμναστική και σωστή διατροφή φέρνουν πρόωρα την εμμηνόπαυση!

Όσες γυναίκες αφιερώνουν πολύ χρόνο στη σωματική άσκησή τους και, παράλληλα, ακολουθούν υγιεινή διατροφή, έχουν αυξημένες πιθανότητες να φθάσουν νωρίτερα στο στάδιο της εμμηνόπαυσης, σύμφωνα με μια νέα ιαπωνική επιστημονική έρευνα, τα πορίσματα της οποίας μπορεί να αποδειχθούν χρήσιμα και στην πρόληψη του καρκίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ | Ημερήσια Πολιτική και Οικονομική Εφημερίδα