Σελίδες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είμαστε διαθέσιμοι να υπηρετήσουμε την επικοινωνία, καλόπιστα και εποικοδομητικά.
Επικοινωνήστε μαζί μας:
webmaster@sitesnblogs.com

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Μας ξυπνάει καλύτερα ο καφές πριν τον… ύπνο!




Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Μας ξυπνάει καλύτερα ο καφές πριν τον… ύπνο!

Για τους επαγγελματίες οδηγούς τα ταξίδια αποτελούν αληθινό γολγοθά όταν αναγκάζονται να οδηγούν νυσταγμένοι, παρ’ ότι θα προτιμούσαν να κοιμηθούν λίγο ή έστω να πάψουν να νυστάζουν με τη βοήθεια ενός δυνατού καφέ.



Βρήκαν πως ωφελεί το κρασί την υγεία

Μία ουσία του κόκκινου κρασιού που πιστεύεται ότι παρέχει πολλά οφέλη στην υγεία, απεδείχθη για πρώτη φορά πως πραγματοποιεί όσα υπόσχεται, ανακοίνωσαν Ολλανδοί ερευνητές.




Μαύρο ψωμί, δημητριακά «διώχνουν» τον καρκίνο του εντέρου

Η κατανάλωση μαύρου ψωμιού ή δημητριακών ολικής αλέσεως τρεις φορές την ημέρα, μειώνει κατά το ένα πέμπτο τον κίνδυνο αναπτύξεως καρκίνου του παχέος εντέρου, σύμφωνα με μία νέα, μεγάλη μελέτη.



Πίνουν και καπνίζουν από τα 13 οι έφηβοι!

Όμηροι των εξαρτήσεων αναδεικνύονται οι έφηβοι στη χώρα μας, καθώς σύμφωνα με νέα μελέτη είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς στο κάπνισμα τσιγάρου, ενώ αύξηση καταγράφεται την τελευταία τετραετία και στην κατανάλωση αλκοόλ. Μάλιστα, 3% των εφήβων παραδέχεται ότι έχει κάνει ακόμη και χρήση ηρεμιστικών και υπνωτικών χωρίς συνταγή γιατρού.

Η παχυσαρκία αρχίζει στη… μήτρα

Γιατί παχαίνουμε; Η εξήγηση μπορεί να κρύβεται στο παρελθόν μας, πιθανώς πολύ πριν μας δοθεί η ευκαιρία να αρχίσουμε να τρώμε περισσότερο, να καταναλώνουμε λάθος τρόφιμα και να γυμναζόμαστε ελάχιστα έως καθόλου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ | Ημερήσια Πολιτική και Οικονομική Εφημερίδα